Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:58

محبوس پلوی عربی

محبوس پلوی عربی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4- 6 نفر

برنج ۴ پیمانه (600 گرم)

فیله یا سینه مرغ  ۴۰۰ گرم

زعفران حلکرده به میزان لازم

نمک و فلفل به  میزان لازم

کره ۵۰ گرم

روغن به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد

فیله گوجه فرنگی خرد کرده ۵ عدد

پیاز سرخ کرده ۱ پیمانه

زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، دارچین ، زیره سیاه نیم‌کوب و هل سبز درسته

از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

برگ بو ۲ عدد

آشپزباشی - معصومه فلاحی

برنج را بصورت چلو آبکش کنید و کنار بگذارید.

آن‌گاه فیله‌های مرغ را با استیک کوب بکوبید تا نازک شود سپس با زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا با نیمی از کره تفت دهید.

اینک در تابه دیگر، باقیمانده کره و قدری روغن بریزید، فلفل دلمه‌ای و فیلة گوجه‌فرنگی را در آن تفت دهید.

سپس پیاز و ادویه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی خوشایند ادویه بلند شود.

حالا در قابلمه مناسبی مقداری برنج و یک لایه از مواد را روی آن بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.

در آخر برگ بو قرار داده و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.

بعد از آماده شدن برگ بو را جدا کرده و در ظرف مناسبی محبوس پلو را بکشید و با فیله‌ها بیارائید.

 

برچسب ها: پلوآشپزباشیپلوی عربیشور و شیرینغذای بین المللیمحبوس پلوی عربی تعداد بازديد: 914 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است