Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:11

اسفناج پلو

اسفناج پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6  نفر

برنج 600 گرم (4 پيمانه)

پياز خرد كرده 1 عدد بزرگ

روغن به ميزان لازم

سير له كرده 2 حبه

اسفناج خرد كرده 2 كيلو

نمك يك قاشق سوپخوري

فلفل سياه يك‌دوم قاشق چايخوري

كره 100 گرم

فيله ماهی 6 تيكه

آشپزباشی - ایران کوهستانی

برنج را بشوئيد، بخيسانيد و آبكش كنيد. آن‌گاه پياز و قدری روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود.

حالا سير، اسفناج، نمك و فلفل را بيفزائيد و چند دقيقه ديگر آن را تفت دهيد.

سپس در قابلمه مناسبی برنج و اسفناج را لابه‌لای هم بريزيد و كره را آب كرده و روی سطح اسفناج پلو بدهيد و به مدت تقريبي 30 تا 45 دقيقه آن را دم كنيد.

حالا فیله ماهی را كه با نمك و فلفل مزه‌دار كرده‌ايد در اين فاصله سرخ كنيد.

اكنون براي پذيرائی پلو را در ديس مناسبی بكشيد و ماهیهای سرخكرده را رويش قرار دهيد و با برنج زعفرانی آن را بيارائيد.

برچسب ها: اسفناج پلوآشپزباشیایران کوهستانیسبزی پلوانواع غذا با اسفناجانواع پلو چلوپلوی ایرانی خوشمزه تعداد بازديد: 1617 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است