Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:32

تركاری پلو

تركاری پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 6  نفر

بادنجان متوسط......................2 عدد

سيب‌زميني متوسط..................2 عدد

لوبيا سبز خرد شده...................... 1 ليوان

شبت (شوید).......................نيم‌كيلو

نخودفرنگي........................1 ليوان

پياز متوسط...................2 عدد

نمك، فلفل سياه يا قرمز...................مقداري

برنج...................1 كيلو

كره،‌ زعفران.......................به ميزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا بادنجان، سيب‌زميني و لوبيا سبز را به طول يكسان (مستطيل شكل) خرد كرده سپس هر كدام را جداگانه تفت دهيد. شبت را نيز خرد كرده تفت دهيد. نخود فرنگي را نيز به مواد اضافه كنيد. بعد از سرخ شدن،  تمام سبزيجات را با پياز سرخ شده مخلوط كرده كمي نمك و فلفل بزنيد و هنگام دم كردن لابه لاي برنج سبزيجات مخلوط شده را اضافه كنيد.  در آخر تكه‌هاي كره و زعفران دم كرده را اضافه كنيد و بگذاريد دم بكشد. بعد از دم كشيدن  پلو را در ديس كشيده زعفران و كمي كره ريخته و سرو كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای ایرانیتركاری پلوطرز تهیه تركاری پلونخودفرنگي تعداد بازديد: 276 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است