Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:22

پلو با قارچ | طرز تهیه پلو و قارچ

پلو با قارچ | طرز تهیه پلو و قارچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه پلو و قارچ مواد زیر نیاز است:

كره كم چرب  15 گرم

 

پیاز ورقه‌كرده  1 عدد

 

برنج  250 گرم

 

آب گوشت  150 میلی‌لیتر

 

قارچ ورقه كرده  250 گرم

 

ریحان تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم

 

آب مرغ  600 میلی‌لیتر

آشپزباشی

طرز تهیه پلوی خرمشهری:

 به منظور پخت پلو و قارچ كره را در ظرف مناسبی آب كنید و پیاز را تا جائی كه طلائی‌ رنگ شود، در آن سرخ نمائید. آن‌گاه برنج را بیفزائید و همان‌طور كه مرتب آن را هم می‌زنید، به مدت 5 دقیقه بپزید.

حالا آب گوشت را نیز در آن بریزید و بگذارید بجوشد تا آبش كشیده شود. در این مرحله، قارچ، ریحان، نمك و فلفل را همراه با یك ملاقه از آب مرغ، برای طعم‌دار كردن غذا در ظرف بریزید و تا جائی كه نزدیك جوش آمدن باشد و آب آن كاملا جذب شود، ظرف را حرارت دهید.

سپس به تدریج بقیه آب مرغ را اضافه كنید و تا وقتی كه آبش كاملاً جذب شود، با همان حرارت، ظرف را روی اجاق نگه دارید. اكنون پلو قارچ، آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوپلو با قارچآشپزباشیروش تهیه پلو با قارچمواد لازم پلو با قارچقارچ تعداد بازديد: 1631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟