Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 اسفند 1402 - 21:16

پلو با ليموترش و ادويه

پلو با ليموترش و ادويه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه پلو با لیموترش و ادویه:

كره 50 گرم

 

زیره سبز 2 قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

تخم خردل 1 قاشق چایخوری

 

هل سبز 10 عدد

 

برنج خیس كرده 3 پیمانه (300 گرم)

 

آب گرم حدود 4 پیمانه

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

لیموترش 2 عدد

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- علیرضا خانی

 طرز تهیه پلو با لیمو ترش و ادویه:

30 گرم از كره را در قابلمه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت، ذوب كنید. بعد زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، تخم خردل و هل را به مدت 20 ثانیه در كره تفت دهید. آن‌گاه برنج را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا برنج با ادویه‌ها معطر شود. سپس آب گرم و نمك را به مواد اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید تا آب بجوشد.

بعد حرارت را كم كنید و درِ قابلمه را بگذارید تا برنج كاملاً بپزد. اكنون باقیمانده كره، آب لیموترش و جعفری را به پلو بیفزائید و مخلوط كنید. اینك پلو را در دیس مناسبی بكشید و به مصرف برسانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیعلیرضا خانیپلو با ليموترش و ادويهپلو با لیموترشپلو با ادویهپلو لیموترش تعداد بازديد: 1847 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است