Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:35

میگو پلو | طرز تهیه میگو پلو

میگو پلو | طرز تهیه میگو پلو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 مواد لازم جهت تهیه میگو پلو:

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

کره یا روغن  150 گرم

 

سیر له کرده 4 حبه

 

سبزی خرد کرده 500 گرم

 

(گشنیز و اندکی شنبلیله)

 

میگوی پاک کرده 500 گرم

 

گردوی خرد کرده 120 گرم

 

کشمش پلوئی 1 پیمانه

 

پیاز داغ  3 قاشق سوپخوری

 

ادویه کاری 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه میگو پلو:

برنج را با آب و نمک بخیسانید و در آب جوش بریزید تا دانه‌های برنج نرم شود و بعد آن را در صافی بریزید. آن‌گاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا سیر و سبزی را بیفزائید و تفت دهید. سپس نیمی از میگو‌ها، گردو، کشمش، پیاز داغ و ادویه کاری را نیز درون همان تابه بریزید و 2 دقیقه تفت دهید.

اینک در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج آبکشیده و مخلوط میگو را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. اکنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، میگو‌پلو را دم کنید.

سپس اندکی روغن یا کره روی میگو‌پلو بدهید و آن را مطابق شکل بیارائید.

یادآوری: برای آراستن میگو‌پلو، قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه قدری نمک در آن بریزید و باقیمانده میگو‌ها را بیفزائید. پس از یک دقیقه، میگو را در صافی بریزید.

سپس اندکی روغن در تابه بریزید و میگو‌ها را همراه با زعفران حلکرده روی حرارت ملایم، یک دقیقه تفت دهید.

 

برچسب ها: میگو پلوپلو میگوپلو با میگوپلوی قالبی میگومیگو پلوی قالبیطرز تهیه میگو پلو تعداد بازديد: 373 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است