Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:48

كوكوی سبزی | طرز تهیه کوکو سبزی

كوكوی سبزی | طرز تهیه کوکو سبزی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی:

 سبزی پاك كرده 500 گرم

 

(تره، گشنیز، پیازچه، كمی شنبلیله و چند برگ كاهو)

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 4-5 عدد

 

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه کوکو سبزی:

سبزی را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا آبش گرفته شود. آن‌گاه سبزی را ریز خرد كنید و یا آن را چرخ نمائید. حالا آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مایه فراهم كرده را هم بزنید. اكنون تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و به میزان كافی روغن در تابه بریزید.

همینكه روغن داغ شد، مایه كوكو را بیفزائید و رویش را صاف كنید. حالا در تابه را بگذارید و صبر كنید تا یك طرف كوكو بپزد و برشته شود. آن‌گاه كوكو را برگردانید و بگذارید طرف دیگرش نیز، برشته شود.

اینك كوكو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید. 

 

برچسب ها: انواع کوکوکوکوی سبزیکوکوسبزیکوکوی سنتیکوکوی ایرانیطرز تهیه کوکو سبزی تعداد بازديد: 5208 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است