Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:16

كتلت ماهی تن و اسفناج

كتلت ماهی تن  و  اسفناج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16 عدد

سيب زمینی پوست كنده و خرد كرده 2 عدد

شير 60 میلی ليتر (يك چهارم پيمانه)

اسفناج خرد كرده و پخته 250 گرم

كنسرو ماهی تن 185 گرم

پنير چدار رنده كرده 25 گرم

پيازچه خرد كرده 1 عدد

پوست ليموی رنده كرده 1 قاشق چايخوری

تخم مرغ 3 عدد

نمك و فلفل به ميزان لازم

آرد به ميزان لازم

خرده نان 180 گرم

روغن زيتون به ميزان لازم

آشپزباشی - نفیسه قنبری

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی فر را با كاغذ روغنیبپوشانيد.

سيب‌زميني را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزيد تا نرم شود. آن‌گاه سيب‌زمینی را همراه با 1 قاشق سوپخوری از شير، مخلوط و پوره كنيد.

سپس پوره سيب‌زميني را 5 دقيقه كنار بگذاريد تا قدري خنك شود.

حالا اسفناج، ماهی تن، پنير چدار، پيازچه، پوست ليمو، يك عدد از تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را به پوره سيب‌زميني بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اكنون باقيمانده شير و تخم‌مرغ‌ را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

آرد و خرده نان را نيز در دو ظرف جداگانه بريزيد. سپس هربار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، برداريد و به شكل كتلت درآوريد.

اينك كتلت‌ها را ابتدا در آرد، سپس در مخلوط تخم‌مرغ و شير و بعد در خرده نان بغلتانيد و در سینی بچينيد.

آن‌گاه روی كتلت‌ها روغن زيتون بپاشيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه، در فر برشته كنيد. حالا كتلت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچينيد و با سس گوجه‌فرنگی ميلكنيد.

برچسب ها: آشپزباشیانواع غذا با اسفناجانواع کوکو و کتلتکتلت ماهی تن و اسفناجطرز تهیه کتلت ماهی تننفیسه قنبریمواد لازم برای تهیه کتلت ماهی تنانواع غذابا ماهی تن تعداد بازديد: 1556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است