Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:06

كوكوی شیرین (قزوین) | طرز تهیه كوكوی شیرین

كوكوی شیرین (قزوین) | طرز تهیه كوكوی شیرین

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم كوكوی شیرین (قزوین) :

سیب‌زمینی 600 گرم

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

نمك 1 پینچ

 

پودر شكر 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده‌ی غلیظ 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

شكر 180 گرم (1 پیمانه)  

 

آب 125 میلی‌لیتر  (یك‌دوم پیمانه)   

 

گلاب مرغوب 60 میلی‌لیتر (یك چهارم  پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برای پخت کوکوی شیرین، سیب‌زمینی‌ها را خوب بشوئید و بپزید. آن‌گاه پوستشان را بگیرید و پوره كنید. سپس تخم‌مرغ‌ها، نمك، پودر شكر و نیمی از زعفران را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و سیب‌زمینی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا در تابه‌ی مناسبی به قطر تقریبی 22 سانتیمتر، قدری روغن بریزید و روی اجاق‌داغ كنید. مایه‌ی كوكو را در تابه‌ بریزید و به سرعت رویش را صاف كنید.

آن‌گاه در تابه را بگذارید و صبر كنید كوكو با حرارت ملایم بپزد و برشته شود. سپس كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. اینك شكر، آب، گلاب و باقیمانده‌ی زعفران را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

اكنون شربت را روی كوكو بریزید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه‌ی دیگر، كوكو را روی حرارت ملایم بپزید.

حال صبر كنید تا كوكو كاملا خنك شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با پسته‌ی خرد كرده بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی این كوكو، از سیب‌زمینی مرغوب استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوکوکو و کتلتدستور تهیه کوکوطرز تهیه کوکو سبزیكوكوی شیرینآموزش کوکوغذای قزوینی تعداد بازديد: 708 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است