Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:51

کوکوی بادمجان پنیری

کوکوی  بادمجان پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

بادمجان کبابی ساطوری کرده  2 عدد متوسط
سیب‌زمینی پخته رنده کرده 2 عدد متوسط
پیاز رنده کرده و آب گرفته 1 عدد متوسط
سیر له کرده 1 حبه
تخم‌مرغ 1 عدد
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
آرد سوخاری یا آرد سفید 1-2 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا :

روش تهیه
بادمجان، سیب زمینی، پیاز و سیر را با هم مخلوط کنید. آنگاه تخم‌مرغ، پنیر، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را بیفزائید و آرد را کم‌کم اضافه و مخلوط کنید تا مایه غلظت مناسبی پیدا کند. سپس به‌مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. اینک مایة کوکو را در روغن بریزید. سطح آن را صاف کنید و اجازه دهید کوکو بپزد. سپس آن را زیر و رو کنید تا هر دو طرف کوکو برشته شود.

یادآوری

می‌توانید کتلت را با سیب‌زمینی خام نیز تهیه نمایید.

برچسب ها: بادمجانکوکوبادمجان کبابیپنیر موزارلاکوکو بادمجانکوکو بادمجان پنیریطرز تهیه کوکو بادمجان پنیری تعداد بازديد: 1321 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است