Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:16

شامی هويج

شامی هويج

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سيب‌زميني بزرگ................يك عدد

هويج بزرگ...............2 عدد

پياز..................يك عدد

گوشت چرخ كرده.................300 گرم

آرد نخودچي..............يك تا یک‌ونیم پيمانه

نمك، فلفل، تخم گشنيز و زردچوبه................به ميزان لازم

تخم‌مرغ..................يك عدد

روغن.................به ميزان لازم

گوجه‌فرنگي يا رب گوجه‌فرنگي.......................به ميزان لازم

روش‌تهیه

سيب‌زميني را پوست گرفته، رنده کرده و آب آن را بگيريد. هويج را نیز رنده کرده و همراه با پياز، سيب‌زميني، گوشت، آرد نخودچي، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم گشنيز مخلوط كنيد. تخم‌مرغ را نيز اضافه کرده و كاملاً ورز دهيد. اگر مايه سفت بود، كمي آب ولرم نيز به آن اضافه كنيد. روغن را داغ کرده و شامي‌ها را در آن سرخ كنيد. در صورت تمایل مي‌توانيد شامي‌ها را در يك تابه بگذاريد و روي آن گوجه‌فرنگي رنده شده و يا رب گوجه‌فرنگي مخلوط با آب بريزيد و به مدت 5 تا 10 دقيقه حرارت دهيد تا شامي‌ها نرم شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهشامیغذای نونی تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است