Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:23

رولت كوكوسبزی

رولت كوكوسبزی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سبزي كوكو....................2 پيمانه

تخم‌مرغ..................2 عدد

سير.......................1 حبه، رنده شده به دلخواه

آرد..................1 قاشق سوپخوري

نمك، فلفل، زردچوبه................به ميزان لازم

روغن..................به ميزان لازم

ژامبون مرغ.....................4 ورق

پنيرپيتزا.......................3 ورق

سس سفيد....................4 تا 5 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

سبزي ، تخم‌مرغ، سير، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و خوب بزنيد. مقداري روغن در تابه به قطر 28 سانتي‌متر داغ کنید. مايه كوكو را دوباره هم بزنيد،  سپس در تابه ريخته و با پشت قاشق مايه را در تمام سطح تابه به طور يكنواخت پهن كنيد. در تابه را گذاشته و شعله را كم كنيد تا كوكو پخته شود، به طوري كه وقتي با انگشت سطح آن را لمس كرديد خشك شده باشد. كوكو را از تابه خارج كرده، بگذاريد كاملاً سرد شود. سپس تمام سطح كوكو را با سس سفيد بپوشانيد. روي سس ورقه‌هاي ژامبون را چيده، و روي آن ورقه‌هاي پنير پيتزا را قرار دهيد و به شكل رولت كوكو را بپيچيد. دور كوكو را با فويل پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 5 تا 10 دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شود، سپس از فر خارج نموده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. فويل را از دور رولت باز كرده، رولت را با چاقو برش بزنيد. در ديس چيده تزيين كرده و ميل كنيد.

نكته:

 شما مي‌توانيد كوكو را در فر كه روي سيني آن را با ورق روغني پوشانده‌ايد طبخ كنيد.

 ضخامت كوكو در اين غذا را بايد كم باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهکوکو سبزیرولت کوکو سبزی تعداد بازديد: 330 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است