Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:01

کتلت مرغ با بادام | طرز تهیه کتلت مرغ

کتلت مرغ با بادام | طرز تهیه کتلت مرغ

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كتلت مرغ با بادام

 

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با بادام:

كره 50 گرم

قارچ خردكرده 100 گرم

مغز نان سفید 80 گرم

شیر 250 میلیلیتر (یك پیمانه)

سینهی مرغ خردكرده  1 عدد

پیاز كوچك رنده كرده 1 عدد

ادویه، دارچین، جوز، زیره و میخك 1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

بادام آسیاب كرده  1 پیمانه

تخممرغ 3 عدد

پودر سوخاری به میزان لازم

 

 

آشپزباشی - مرضیه مرشدی 

طرز تهیه کتلت مرغ با بادام:

ابتدا كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش تبخیر شود. آن‌گاه مغز نان را در شیر بخیسانید. سپس مرغ و قارچ را با چرخ‌گوشت چرخ كنید و با مغز نان، پیاز، ادویه، نمك، فلفل، بادام و تخم‌مرغ مخلوط سازید. حالا 2 عدد تخم‌مرغ دیگر را كاملاً با چنگال بزنید. اكنون هر بار به اندازه‌ی یك عدد پرتقال كوچك از مواد بردارید و با دست گرد كنید یا به شكل بیضی در آورید. سپس آن‌ها را در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. اینك كتلت را در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه تزئین نمائید.

برچسب ها: انواع کتلتکتلت مرغطرز تهیه کتلتطرز تهیه کتلت مرغطرز تهیه کتلت مرغ با بادام تعداد بازديد: 3148 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است