Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:16

دلمه پیاز صدفی

دلمه پیاز صدفی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

گوشت چرخکرده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌هشتم قاشق چایخوری

سبزی دلمه ریز خرد کرده 150 گرم

برنج پخته یک دوم پیمانه

زعفران به میزان لازم

پنیر لیقوان له کرده 150 گرم

پیاز درشت 4 عدد

کره آبکرده 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت،‌نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن‌گاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته،‌برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.

سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید. اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.

‌آب را روی حرارت به جوش آورید، کمی نمک در آن بریزید و پیازها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش قرار دهید.

حالا پیازها را در آبکش بریزید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را لایه لایه از هم جدا کنید.

اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و نچسبی قرار دهید .

رویش کره بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد  بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.

برچسب ها: طرز تهیه دلمهدلمه پیاز صدفیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیغذای ایرانیدلمه پیازدلمه صدفیطرز تهیه دلمه پیازمواد لازم برای تهیه دلمه پیازآشپزی سنتی ایرانی تعداد بازديد: 1455 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است