Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:19

دلمه ماهی

دلمه ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 2-4 نفر

فیله ماهی تیلا پیا   300 گرم

تخم گشنیز نیم کوب 3 گرم

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

سیر  له کرده 1 حبه

آبلیمو   3 قاشق سوپخوری

کاهو  به میزان لازم

آشپزباشی - طاهره خطیبی

روش تهیه

ماهی را به قطعات مکعبی و یا مستطیلی برش دهید. آن‌گاه آن را با تمامی مواد مزه‌دار کنید.

سپس کاهو‌ها را برگ برگ کرده و سپس هر بار تکه‌ای از ماهی را در میان یک برگ کاهو قرار دهید و آن را رول کنید.

اینک دلمه‌ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و یا بخارپز کنید.

یادآوری: می‌توانید از فبله ماهی‌های دیگر و یا گوشت قرمز و مرغ هم استفاده کنید.

برچسب ها: غذای مللانواع غذا با ماهیآشپزباشیغذاهای دریاییانواع کوفته و دلمهدلمه ماهیطرز تهیه دلمه ماهیطاهره خطیبی تعداد بازديد: 1121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است