Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:43

دلمه گوجه‌فرنگی | طرز تهیه دلمه

دلمه گوجه‌فرنگی | طرز تهیه دلمه

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی:

گوجه‌فرنگی سفت 8 عدد درشت

 

نمك به میزان لازم

 

برنج 100 گرم

 

لپه 40 گرم (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده‌250 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

سبزی معطر خرد كرده 150 گرم

 

(تره، گشنیز، شوید، ترخون، نعنا و مرزه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و دایره‌هائی به قطر تقریبی 5 سانتیمتر، از سر آنها بردارید. آن‌گاه داخل گوجه‌فرنگی‌ها را به كمك قاشق چایخوری خالی كنید و نمك بپاشید.

سپس برنج و لپه‌ خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. اكنون رب گوجه‌فرنگی، زعفران و سبزی را افزوده و 2 دقیقه، تقت دهید.

اینك تابه را از روی اجاق بردارید و برنج و لپه را به مواد درون تابه، بیفزائید و مخلوط كنید. حالا داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با این مخلوط پر كنید و آنها را در تابه‌ چرب كرده‌ مناسبی بچینید.

آن‌گاه دلمه‌های گوجه‌فرنگی را به مدت تقریبی 30 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: مواد لازم دلمهانواع دلمهدلمه گوجه‌فرنگیدلمه گوچهدلمهطرز تهیه دلمهطرز تهیه دلمه گوجه فرنگی تعداد بازديد: 359 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است