Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 05:18

دلمه كلم قمری | طرز تهیه دلمه

دلمه كلم قمری | طرز تهیه دلمه

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم قمری

كلم قمری 4 عدد (هر یك حدود 300 گرم)

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده  250 گرم

 

ادویه پلوئی 1 قاشق سوپخوری

 

ماش 100 گرم

 

برنج  200 گرم

 

قرص عصاره گوشت 2 عدد

 

شوید خشك 2 قاشق سوپخوری

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

كره 50 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبغوره 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان

 طرز تهیه دلمه کلم قمری:

پوست كلم را بگیرید، دایره‌ای از سر آن بردارید و داخلش را به گونه‌ای خالی كنید كه ضخامت دیواره‌اش 1 سانتیمتر باشد. حالا قدری نمك درون كلم‌قمری‌‌ها بپاشید و به مدت یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

پیاز، گوشت و ادویه را بیفزائید و تفت دهید. سپس ماش را بپزید و برنج را آبكش كنید و همراه با  قرص عصاره گوشت و شوید درون گوشت بریزید. اكنون داخل كلم‌ قمری‌ها را با این مواد پر كنید، سر كلم را در جایش بگذارید و با خلال دندان محكم كنید و در ظرف ‌چربكرده نسوز بگذارید.

آن‌گاه آب، كره، نمك، فلفل و آبغوره را مخلوط كنید و روی كلم قمری‌ها بریزید. حال روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و دلمه را به مدت تقریبی یك ساعت، بپزید.

 

برچسب ها: مواد لازم دلمهدلمهدلمه كلم قمریدلمه کلمآموزش دلمه کلمدلمه قمریآموزش دلمه کلم قمریدلمه با کلمتهیه دلمه با کلم تعداد بازديد: 1407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است