Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 20:35

دلمه گوجه‌فرنگی با ماهی ساردین

دلمه گوجه‌فرنگی با ماهی ساردین

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای‌ شكل‌دار  250 گرم

 

گوجه‌فرنگی 6 عدد درشت

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده 1 حبه

 

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد متوسط

 

جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  از هر كدام یك دوم‌قاشق چایخوری

 

ماهی ساردین 6 عدد

 

روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

پاستا را در آب جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه دایره‌هائی از سر گوجه‌فرنگی‌ها ببرید و داخل گوجه‌فرنگی‌ها را خالی كنید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سیر و گوجه‌فرنگی خردكرده را در آن تفت دهید.

سپس پاستا، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. ماهی ساردین را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. اكنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با مخلوط فراهم‌كرده پر كنید و روی هر كدام یك ماهی سرخكرده بگذارید. اینك دلمه را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهدلمهروش تهیه دلمهدلمه گوجه‌فرنگی با ماهی ساردیندلمه گوجه فرنگیدلمه با گوجهدلمه با ماهیدلمه ماهی ساردین تعداد بازديد: 774 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است