Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 17:43

دلمه اسفناج

دلمه اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

عصاره بره یا مرغ  1 عدد

بلغور  1پیمانه

روغن  زیتون  2 قاشق سوپخوری

تره فرنگی خرد کرده  2 پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز خرد کرده  یک دوم پیمانه

بیکن اسلامی خرد کرده   یک دوم پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

 اسفناج  2 کیلو

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

عصاره را در2 پیمانه آب گرم حل کنید.آن گاه بلغور را بشویید و در آن بخیسانید.

سپس روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و تره فرنگی را تفت دهید.

فلفل دلمه ای را نیز بیفزائید و 30 ثانیۀ دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

حالا بیکن و بلغور را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و ترکیب نمائید.(توجه کنید که آب مواد باید کاملا کشیده شود).

اینک برگهای اسفناج را در سینی مناسبی قرار دهید و رویشان آب داغ بریزید تا نرم شوند.

اکنون برگها را یکی یکی برداشته و قدری از مواد رویش بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید .

دو قاشق روغن روی دلمه ها بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم دلمه ها را بپزید.

برچسب ها: دلمه اسفناجآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیغذای ایرانیانواع کوفته و دلمهروش تهیه دلمه اسفناجمواد لازم برای تهیه دلمه اسفناج تعداد بازديد: 106 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است