Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:12

دلمه میوه |طرز تهیه دلمه میوه

دلمه میوه |طرز تهیه دلمه میوه

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

دلمه میوه | طرز تهیه دلمه میوه

مواد مورد نیاز این دلمه:

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله 250 گرم

 

روغن مایع 50 میلی‌لیتر

 

پیاز سرخكرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به مقدار كافی

 

برنج نصف پیمانه (75 گرم)

 

شكر 1 یا 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 5 قاشق سوپخوری

 

به ( میوه‌ی دلخواه دیگر) 6 عدد

آشپزباشی

 طرز تهیه دلمه میوه:

ابتدا گوشت را ریز خرد كنید. در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، گوشت و پیاز را در آن تفت دهید، به میزان لازم آب بریزید و آن را بپزید.

رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و شعله را خاموش كنید.

برنج را- كه از قبل خیسانده‌اید- با قدری آب بجوشانید تا كمی نرم شود.

بعد آن را در صافی بریزید و با مایه‌ی گوشتی مخلوط سازید و شكر و آبلیمو را بیفزائید.

حالا برش كوچكی از روی میوه بردارید و داخل آن‌ها را خالی كنید.

سپس آن‌ها را با مواد فراهم‌كرده پر كنید، و بریده‌های جدا كرده را در جای خود قرار دهید.

اینك میوه‌ی پركرده را در تابه‌ی مناسبی بچینید، 1 پیمانه آب، قدری آبلیمو، دو قاشق شكر و قدری روغن را مخلوط كنید و روی آن‌ها بریزید.

اكنون تابه را روی اجاق قرار دهید تا دلمه، با حرارت ملایم بپزد. حالا دلمه را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهطرز تهیه دلمهآشپزباشیدلمه میوهدستور تهیه دلمه میوهمواد لازم دلمه میوهروش تهیه دلمه میوه تعداد بازديد: 2957 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است