Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 20:20

دلمه پیاز صدفی | طرز تهیه دلمه پیاز

دلمه پیاز صدفی | طرز تهیه دلمه پیاز

shooroshirin3

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه پیاز صدفی:

پیاز 2 عدد درشت

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

كره  50 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سبزی دلمه‌ ریز خرد كرده 200 گرم  

 

(تره، شوید، گشنیز، جعفری، ترخون، نعنا)

 

لپه‌ پخته 40 گرم

 

برنج آبكشیده 200 گرم 

 

آب گوشت 80 میلی‌لیتر(یك سوم پیمانه)

 

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

طرز تهیه دلمه پیاز صدفی: 

ابتدا قابلمه‌ مناسبی را تا نیمه آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه پوست پیاز را بگیرید و انتهای آن را ببرید. سپس از سر پیاز تا وسطش شكافی ایجاد كنید و آنها را همراه با 2 قاشق سوپخوری نمك در آب جوش بریزید تا پیاز نرم شود.

حالا پیاز را از آب جوش درآورید و همینكه سرد شد، لایه‌هایش را از هم جدا كنید و كنار بگذارید. اكنون گوشت، كره، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس سبزی دلمه را بیفزائید و 1 دقیقه‌ دیگر تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اینك لپه و برنج را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی هر لایه‌ پیاز یك قاشق از مخلوط فراهم كرده بریزید و پیاز را رول كنید. دلمه‌های پیاز را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و مخلوط آب گوشت و زعفران را رویش بریزید. آن‌گاه دلمه‌ پیاز را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهدلمهدلمه پیاز صدفیروش تهیه دلمه پیازمواد لازم دلمه پیازآشپزی با پیازدلمه با پیاز تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است