Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:27

كــوفتـه شــویــد باقـلا

كــوفتـه شــویــد باقـلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

 شوید  .........   1 كیلوگرم

گوشت چرخكرده ...........    500 گرم

زردچوبه، نمك و فلفل  ..........   به میزان لازم

برنج   ...........  1پیمانه (200گرم)

تخم‌مرغ ..............    1 عدد

باقلای سبز  ...............   1 پیمانه

پیاز داغ  .............   2 قاشق سوپخوری

آلوی بخارا   ...........  150 گرم

كره   ............  50 گرم

رب گوجه‌فرنگی ...........    1 قاشق سوپخوری

آب   ........... 5/1 لیتر

طرز تهیه:

شوید را به صورت ریز خرد كرده، همراه با گوشت، نمك و ادویه‌ها مخلوط كنید و ورز دهید. بعد برنج را كه از شب قبل خیس نموده‌اید با مواد تركیب كرده، خوب ورز دهید و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نمایید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا كنند. در این مرحله باقلا و یك قاشق از پیاز داغ را نیز به مواد بیفزایید و مجددا ورز دهید.

حالا به اندازه یك پرتقال از مواد برداشته و در وسط آن یك عدد آلو كه از قبل خیس خورده و كمی پیاز داغ  قرار دهید و به شكل گلوله درآورید و كنار بگذارید. در این مرحله پیاز داغ باقیمانده را با كره، رب گوجه فرنگی، فلفل و زردچوبه داخل یك ظرف بزرگ تفت داده و یك و نیم لیتر آب اضافه كنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. حالا كوفته ها را یك یك داخل سس آماده شده قرار دهید و پس از چند جوش شعله را ملایم كنید تا مغز كوفته ها نیز كاملا پخته شود. بعد نمك كوفته را اندازه كنید. در پایان كوفته ها را در دیس چیده و سس آن را نیز جداگانه در ظرف بكشید و با نان و سبزی میل نمایید.

برچسب ها: کوفتهطرز تهیه کوفتهطرز تهیهدلیل وا رفتن کوفتهکوفته شوید باقلاطرز تهیه کوفته شوید باقلا تعداد بازديد: 1251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است