Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 02:51

چاتنی آلو

چاتنی آلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گردو 50 گرم

 

آلوی هسته گرفته و خردكرده 800 گرم

 

كشمش بی‌دانه 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

سركه بالزامیك  200 میلی‌لیتر

 

آب آلبالو 175 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

شكر 250 گرم (یك پیمانه)

 

پكتین 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین به میزان لازم

 

آشپزباشی

 

گردوها را خوب خرد كنید و آن‌ها را با ‌آلو، كشمش، سركه، آب آلبالو، شكر و پكتین درون ظرف گودی بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. البته باید هر از گاهی آن را هم بزنید. حالا، پودر دارچین را بیفزائید و آن را همان‌طور داغ داخل شیشه مناسبی بریزید و پر كنید.

بعد درِ ظرف را محكم ببندید و به مدت 5 دقیقه وارونه نگه دارید. اینك، می‌توانید ظرف را برگردانید و در جای خنك و مناسبی نگه دارید تا چاتنی جا بیفتد.

 

برچسب ها: چاتنیآموزش چاتنیآشپزباشیچاتنی آلوروش تهیه چاتنی آلومواد لازم چاتنی آلوتهیه چاتنی آلوچاتنی با آلو تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است