Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:07

دیپ زیتون با پنیر

دیپ زیتون با پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

فلفل دلمه‌ای رنگی (قرمز و نارنجی) نصف 1 عدد

زیتون سبز  بدون هسته نصف پیمانه

زیتون سیاه بدون هسته نصف پیمانه

ماست معمولی یک‌چهارم پیمانه

پنیر خامه‌ای 120 گرم

پودر فلفل قرمز تند یک هشتم قاشق چایخوری

پیازچة خرد کرده 3  قاشق سوپخوری

پنیر چدار یا گودا (رنده کرده) نصف پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فلفل‌های رنگی را به صورت نگینی خرد کنید. زیتون‌ها را نیز حلقه حلقه نمائید.

آن‌گاه ماست، پنیر خامه‌ای و فلفل را با هم مخلوط کرده و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

اینک دیپ را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید.

یادآوری: این دیپ را می‌توانید با کراکر، چیپس ذرت، چیپس سیب‌زمینی یا بیسکویت‌های شور سرو نمائید.

برچسب ها: چاشنیآشپزباشیاعظم گلزارمنشچاشنی خوشمزهدیپ زیتوندیپ زیتون با پنیرچاشنی با غذا تعداد بازديد: 2122 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است