Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:07

کنسرو گوجه فرنگی خانگی

کنسرو گوجه فرنگی خانگی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

 كنسرو گوجه‌فرنگی خانگی

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

فر را با دمای 120 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی نسوز بزرگی را چرب نمائید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و خشك كنید. سپس آنها را از وسط نصف كنید و در سینی بچینید. به گونه‌ای كه قسمت برش خورده، رو قرار بگیرد.

حالا رویشان نمك، فلفل، شكر و روغن زیتون بپاشید و برگ‌های آویشن را روی گوجه‌فرنگی‌ها بچینید. سینی را در فر بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت تقریبی یك و نیم ساعت بپزید.

 اكنون سینی را از فر درآورید و بگذارید گوجه‌فرنگی‌ها خنك شوند. حالا آنها را در شیشه‌ استریلیزه كرده بریزید و شیشه را از روغن زیتون پر كنید و درش را محكم ببندید. كنسرو گوجه‌فرنگی را در یخچال نگه دارید.

یادآوری 1: می‌‌توانید از این گوجه‌فرنگی‌ها در تهیه‌ انواع پاستا، برنج، نان و یا املت استفاده كنید.

یادآوری2: برای استریلیزه كردن شیشه، آنها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در آب جوش بجوشانید و با پارچه‌ تمیزی خشك كنید.

 

برچسب ها: کنسروطرز تهیه کنسرومواد لازم کنسر گوجهطرز تهیه کنسرو گوجهکنسرو خانگیکنسرو گوجه تعداد بازديد: 3343 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟