Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 تیر 1403 - 08:39

ترشی موسیر

ترشی موسیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موسیر خشك  100 گرم

 

سركه سفید 1 لیتر

 

زردچوبه یك قاشق چایخوری

 

نمك به اندازه دلخواه

آشپزباشی

 

برای آماده كردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشك استفاده كرد.

روش آماده كردن موسیر تازه

موسیر، دو گونه است؛ یك نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست كندن و ورقه‌ ورقه‌كردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یك بار، آب آن را عوض كنید تا كاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن كنید و بگذارید رطوبتش كاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست كردن ترشی می‌باشد.

روش آماده كردن موسیر خشك: موسیر خشك را، درون آب سرد بریزید و بگذارید كاملاً خیس بخورد. یكی دو بار هم آب آن را عوض كنید و پس از آن كه موسیر كاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینك موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن كنید تا كمی خشك شود.

روش تهیه ترشی موسیر

موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمك، یك قاشق چایخوری زردچوبه و سركه بیفزائید و درِ آن را كاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیترشیآشپزباشیترشی موسیرموسیرآموزش ترشی موسیرروش تهیه ترشی موسیرمواد لازم ترشی موسیر تعداد بازديد: 4065 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟