Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:02

ترشی سیب | طرز تهیه ترشی سیب

ترشی سیب | طرز تهیه ترشی سیب

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب  یك كیلوگرم

 

دارچین  یك قاشق چایخوری

 

گلپر  یك قاشق چایخوری

 

سركه  یك لیتر

 

نمك  یك قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

برای تهیه این ترشی از انواع سیب (قرمز، زرد، گلاب و ...) می‌توان استفاده كرد. سیب‌ها را بشوئید، خشك كنید و درون شیشه بچینید. چند حبه سیر و مقداری گلپر هم، لابه‌لای آن‌ها بریزید. سركه و نمك را به مخلوط اضافه كنید. مدت جا افتادن این ترشی، طولانی است.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش ترشی   

در روش دیگر

می‌توانید سیب‌ها را خرد كنید یا حلقه‌حلقه برش بزنید. البته برای افزایش زمان ماندگاری و همچنین، سریع‌تر جا افتادن آن، بهتر است سیب‌ها را درون قابلمه لعابی بریزید، مقداری سركه و نمك به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. همین كه بخار سركه بلند شد، شعله را خاموش كنید.

سركه را نباید به مرحله جوش برسانید. زیرا در آن صورت سیب‌، له خواهد شد.

صبر كنید تا سیب حرارت خود را از دست بدهد و كاملاً سرد شود. حالا طعم آن را بچشید. چنانچه نمكش كم بود، به مقدار دلخواه نمك آن را اضافه كنید.

دارچین و گلپر را هم به آن بیفزائید.

سپس مخلوط آماده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید، درِ آن را ببندید و در یخچال قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی سیبترشی با سیبروش تهیه ترشی سیبمواد لازم ترشی سیبتهیه ترشی سیب تعداد بازديد: 68294 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟