Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:18

ترشی پوست لیمو

ترشی پوست لیمو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لیموترش 500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

سركه سفید به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا لیموها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید، آن‌گاه از وسط با كارد تیزی به دو قسمت ببرید. بوسیله آبلیموگیری آب آن را كاملاً بگیرید. اینك پوسته لیموها را در قابلمه مناسبی بریزید و رویش آب و قدری نمك ریخته روی اجاق قرار دهید، حدود 15 دقیقه آن را بجوشانید.

سپس در آبكش بریزید، این كار را 3 تا 4 بار تكرار كنید. حالا پوست لیموها را روی هوله تمیزی قرار دهید، پس از یك ساعت در شیشه مناسبی بریزید رویش 1 قاشق سوپخوری نمك و به میزان لازم سركه بریزید تا كاملاً روی لیموها را بپوشاند و شیشه پر شود. حالا درِ شیشه را محكم ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. این ترشی پس از دو هفته قابل مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی لیموترشی پوست لیموتهیه ترشی پوست لیموروش تهیه ترشی پوست لیمومواد لازم ترشی پوست لیموترشی با پوست لیمو تعداد بازديد: 2256 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است