Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 12:21

چیکِن تیکا

چیکِن تیکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فیله‌ی مرغ.......................نیم کیلوگرم

تندوری ماسالا.................نصف قاشق چایخوری

گرام‌ماسالا..................نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل...............به میزان لازم

زیره‌ی سبز................نصف قاشق چایخوری

روغن مایع...............به مقدار لازم

پیاز متوسط.................یک عدد، نگینی خرد شده

سیر رنده شده.....................یک قاشق چایخوری

زنجبیل رنده شده..............یک قاشق چایخوری

زردچوبه..................به میزان لازم

پودر دارچین....................نصف قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی................یک قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه.....................یک تا 2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی......................نیم کیلوگرم، رنده شده

فلفل سیاه و قرمز..................به میزان لازم

خامه..................3 قاشق سوپخوری

گشنیز تازه....................یک پیمانه،‌ خرد شده

فلفل سبز تازه.................2 تا 3 عدد

 روش‌تهیه

فیله‌های مرغ را به شکل چهارگوش‌های متوسط بریده و پس از شستن بگذارید آب آن برود.

سپس در ظرف مناسبی تکه‌های مرغ را با تندوری ماسالا، گرام‌ماسالا و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و کنار بگذارید. زیره‌ی سبز را کمی در روغن تفت دهید. بعد از تغییر رنگ، پیاز را اضافه کرده و قبل از طلایی شدن، سیر و زنجبیل را افزوده و هم بزنید. بعد از اینکه طلایی شد، زردچوبه را ریخته و مخلوط کنید. سپس مرغ و بقیه مواد ذکر شده(به جز گشنیز، خامه و ‌فلفل سبز) را ریخته و کمی تفت دهید و صبر کنید تا مرغ بپزد. پس از پختن مرغ و کشیده شدن آب آن، خامه، گشنیز و فلفل سبز را اضافه کرده، هم بزنید و 5 دقیقه‌ صبر کنید تا کاملاً جا بیفتد. بعد از پختن و جا افتادن مرغ را در ظرف مسطحی کشیده، با سبزیجات تزئین نموده و سرو کنید.

برچسب ها: ادویهسیرفیله مرغزنجبیلچیکِن تیکاطرز تهیه چیکِن تیکاگرام‌ماسالاتندوری ماسالا تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است