Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:15

گراتن مرغ و انبه

گراتن مرغ و انبه

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سیر له کرده.......................1 حبه

روغن زیتون......................به میزان لازم

سینة مرغ (مکعبی خرد کرده).....................300 گرم

گراماسالا...................  یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک...................... به میزان لازم

انبه خرد کرده .....................150 گرم

سس بشامل...................  سه‌چهارم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده................... گرم

روش‌تهیه

سیر را در روغن زیتون تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا گراماسالا، نمک و انبه را افزوده و با حرارت ملایم دو دقیقة دیگر تفت دهید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسبی قدری سس بریزید. اینک مخلوط فراهم کرده را روی سس بریزید و با پنیر و باقیماندة سس سطح آن را بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة‌ سانتیگراد  به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: گراتنطرز تهیهگراتن مرغ و انبه تعداد بازديد: 228 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است