Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 تیر 1403 - 02:53

فیله سوخاری معطر

فیله سوخاری معطر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فیله مرغ......................6 تکه

ماست................2 پیمانه

نمک..................یک قاشق چایخوری

پودر سوخاری...................2 پیمانه

سیر رنده شده................3 حبه

ریحان ساطوری شده......................یک‌دوم پیمانه

زردچوبه.......................یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز................................یک قاشق چایخوری

آویشن تازه یا پودر اورگانو......................یک قاشق مرباخوری

 

روش‌تهیه

فیله‌های مرغ را کاملاً خشک کرده و با ماست و نمک مزه‌دار کنید. سپس در ظرفی جداگانه پودر سوخاری،‌ سیر، ریحان، زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن را مخلوط کنید. فیله‌ها را از ماست خارج کرده و در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید سپس در سینی فر که از قبل با روغن مایع چرب کرده‌اید قرار داده، به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه‌ی سانتی‌گراد در طبقه وسط فر بپزید.

برچسب ها: مرغ سوخاریفیله سوخاری تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است