Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:02

مارینارای مرغ

مارینارای مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد
سیر له کرده 2 حبه
گوجه‌فرنگی رنده کرده 1 کیلوگرم
نمک و فلفل  به میزان لازم
آویشن یک چهارم قاشق چایخوری
ریحان تازه 1 قاشق سوپخوری
خرده نان‌ یک‌چهارم پیمانه (30 گرم)
پنیر پارمسان یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ 1 عدد
آرد 35 گرم (یک‌چهارم پیمانه)
ران مرغ 4 عدد
پنیر موزارلا یک‌دوم پیمانه
روغن مخصوص سرخ‌کردنیبه میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا :

روش‌تهیه

2 قاشق سوپخوری روغن را در تابة مناسبی بریزید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید. سپس گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، آویشن و ریحان را بیفزائید و اجازه دهید 10 دقیقه با حرارت متوسط بجوشد و سس غلیظ شود. سس آماده کرده را کنار بگذارید. سپس خرده نان‌ را با پنیر پارمسان مخلوط کنید. آنگاه تخم‌مرغ  را در ظرف جداگانه شکسته و آرد را به آن اضافه و مخلوط نمائید. حالا مرغ‌ها را به ترتیب در مایة تخم‌مرغی و سپس در خرده نان بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. مرغ‌های سرخ کرده را در ظرف چیده و از سس فراهم کرده و پنیر رویش بریزیدو در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به‌مدت 35-40 دقیقه قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شود.

برچسب ها: پنیر پارمسانپنیر موزارلامزه دار کردن مرغمارینارای مرغطرز تهیه مارینارای مرغ تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است