Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 00:12

مرغ برشته لیموئی

مرغ برشته لیموئی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

لیمو ترش 1 عدد

گشنیز خرد کرده یک دوم پیمانه

رزماری ریز خرد کرده یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

کره 40 گرم

برگ بو 6 عدد

مرغ یک عدد درشت

پیاز ریز خرد کرده یک عدد

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پوست لیمو را رنده کنید و به همراه گشنیز، رزماری، نمک، فلفل و روغن زیتون در دستگاه غذا ساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید.

آن گاه کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت بگذارید و 2 عدد برگ بو را در آن بیندازید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا عطرش بلند شود.

بعد شعله را خاموش کنید.

سپس مرغ را روی سطح کار بگذارید و با انگشت خیلی ملایم بدون اینکه پوست مرغ پاره شود مواد را زیر پوست مرغ بمالید و تمام سطح گوشت را به مواد آغشته کنید.

اکنون پیاز، نمک و فلفل را درون شکم مرغ بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

اینک ظرف مناسبی را به کرۀ مزه دار کرده آغشته کنید و 2 عدد برگ بو را درون آن قرار دهید.

باقیماندۀ کره را به بدن مرغ بمالید و 2 عدد برگ بو باقیمانده را روی سینۀ مرغ بگذارید و مرغ را با فویل بپوشانید.

حالا مرغ را در فر گرم کرده با دمای 210 درجۀ سانتیگراد به مدت یکساعت بپزید.

آن گاه مرغ را از فر بیرون بیاورید و به آبی که از مرغ خارج شده زعفران بیفزائید و روی بدن مرغ بمالید، چنانچه مرغ کاملا پخته بود فویل را جدا بردارید و مرغ را در طبقۀ وسط بگذارید تا سطح مرغ برشته شود.

برچسب ها: آشپزی با مرغمرغ برشتهمرغ شکم پرآشپزباشیشور و شیرینمرغ برشته لیموئیمرغ برشته لیموییروش تهیه مرغ شکم پردستور تهیه مرغ برشته لیموئی تعداد بازديد: 100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است