Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:13

چیکن ریگاتونی

چیکن ریگاتونی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سینه مرغ، ورقه‌ای برش خورده........................ 100 گرم

نمک................... 2 گرم

فلفل............... 1 گرم

آب لیموترش.............. 1 عدد لیمو

روغن ..................20 گرم

گوجه‌فرنگی گیلاسی.................. 50 گرم

پیاز، نگینی خرد شده ............20 گرم

گوجه‌فرنگی، حبه قندی خرد شده............... 50 گرم

رب گوجه‌فرنگی .................20 گرم

پاستای ریگاتونی ................150 گرم

زیتون سبز و سیاه............. برای تزیین به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را با نمک، فلفل، آب لیموترش و روغن مزه‌دار کرده و داخل فر بریان کنید. گوجه‌فرنگی گیلاسی را با روغن چرب کرده و مدت کوتاهی درون فر قرار دهید تا بریان شود. پیاز را با کمی گوجه‌فرنگی و رب گوجه در روغن تفت دهید، کمی آب اضافه کنید تا به حالت سس دربیاید و سپس نمک و فلفل بزنید. پاستا را پخته و با سس گوجه مخلوط کنید و بعد آن را کف ظرف مورد نظر ریخته و سینه مرغ را رویش بگذارید و با گوجه‌فرنگی گیلاسی بریان شده و زیتون تزیین نمایید.

برچسب ها: طرز تهیهچیکن ریگاتونی تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است