Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 12:28

کیک مرغ و کدو

کیک مرغ و کدو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ.................. 7 عدد

پنیر چدار رنده‌شده........................ 180 گرم (یا یک‌ویک‌دوم پیمانه)

آرد ................225 گرم (یا یک‌ویک‌دوم پیمانه)

بیکینگ‌پودر.................. یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری

روغن زیتون........................ یک‌سوم پیمانه

جعفری خردشده ..................یک‌چهارم پیمانه

نعناع خردشده .................یک‌چهارم پیمانه

پیاز ریزخردشده....................... 200 گرم

کدو درشت‌رنده‌شده................. 500 گرم

مرغ پخته، ریزخردشده ..................300 گرم

نمک و فلفل................. به مقدار لازم

گوجه زیتونی ریز..................... 6 عدد

روش تهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و در قالب شش‌تایی مافین کاغذ بگذارید.تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی با پنیر، آرد، بیکینگ‌پودر، روغن زیتون و سبزی‌ها مخلوط کنید، سپس پیاز، کدو و مرغ را افزوده و نمک و فلفل بزنید. هر بار یک‌دوم پیمانه از مایه را داخل کاغذهای مافین ریخته و روی‌شان گوجه بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج کنید.

نکته:

بهتر است قبل از بسته‌بندی کردن کیک‌ها بگذارید خنک شوند تا خمیر نشوند. این کیک را می‌توان به مدت دو روز در یخچال نگه‌داری کرد و نیز قابلیت فریزشدن دارند که می‌توان همان‌طور یخ‌بسته صبح در ظرف ناهار گذاشت که تا زمان ناهار یخ آن باز شده و قابل‌خوردن می‌شود.

برچسب ها: کیکطرز تهیه کیککیک مرغکیک مرغ و کدو تعداد بازديد: 281 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است