Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 19:47

کراکت مرغ

کراکت مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

روغن جهت سرخ کردن  2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

سینه مرغ پخته و خرد کرده   1 عدد

کوکتل ریز دودی خرد کرده  1 پیمانه

فلفل دلمه خرد کرده   عدد متوسط

آرد   4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

شیر  250 میلی‌لیتر

آرد سوخاری  200 گرم

تخم‌مرغ همزده  2 عدد

آشپزباشی - مریم عکاف

با قدری روغن، مرغ را در تابه مناسبی تفت دهید.

آن‌گاه کوکتل‌ و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

حالا شیر را اضافه کنید تا از مواد، خمیری حاصل شود. از روی حرارت کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک هر بار از مواد به اندازه گردو برداشته، با دست مرطوب به آن شکل دهید.

سپس در آرد سوخاری، بعد در تخم‌مرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و در نهایت در روغن سرخ کنید.

 

 

برچسب ها: مرغکراکتآشپزباشیشور و شیرینکراکت مرغ تعداد بازديد: 133 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است