Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:37

فراید رایس با مرغ (chicken fried rice)

فراید رایس با مرغ (chicken fried rice)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز ریز خرد کرده                                1 عدد متوسط

سیر   له کرده                                   1 حبه

زنجفیل تازه   رنده کرده                       1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                      به میزان لازم

ران  یا سینه مرغ خرد کرده                  250 گرم   

هویج پخته و خرد کرده                        1 عدد متوسط

سس سویا                                       2 - 3 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                                       به میزان لازم

برنج  کته                                          400 گرم      

تخم مرغ                                          1 عدد

کره                                                50 گرم

کنسرو نخود فرنگی                           یک‌دوم پیمانه

پیازچه  خرد کرده                              50 گرم

کنجد                                             به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز، سیر و زنجبیل را با روغن زیتون تفت دهید.

آن‌گاه مرغ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا هویج، سس سویا، فلفل و کته را نیز اضافه و مخلوط کنید.

سپس تخم‌مرغ را در کره تفت و در نهایت به همراه نخودفرنگی و پیازچه با مواد فراهم کرده ترکیب نمائید و در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیفراید رایسشور و شیرینفراید رایس با مرغدستور تهیه فراید رایس با مرغروش تهیه فراید رایس با مرغطرز تهیه فراید رایس با مرغ تعداد بازديد: 1194 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است