Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:18

کنتاکی مرغ

کنتاکی مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

آبلیمو ترش 50 میلی لیتر

آب پیاز 100 میلی لیتر

آب سرد 50 میلی لیتر

سس تند مایع (هات سس) 50 میلی لیتر

مخلوط فلفل سیاه، فلفل سفید، فلفل قرمز و پودر سیر 50 گرم

نمک به میزان لازم

مرغ تکه ای با استخوان 1 کیلوگرم

آب سرد 2 لیتر

یخ 200 گرم

آرد سفید 1500 گرم

ادویه کاری 50 گرم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

آب لیموترش، آب پیاز، آب سرد، هات سس، ادویه جات، نمک  و روغن را خوب با هم مخلوط کنید.

آن گاه تکه‌های مرغ را در سس فراهم کرده بگذارید و آن را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس مرغ مزه دارکرده را در مخلوط آب و یخ 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و با دست خوب ورز دهید تا مرغ با آرد پولکی شود (این کار را 2 بار تکرار کنید تا اندازه پولکی ها درشت تر شود).

حالا مرغ را در روغن  سرخ کنید و در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با مرغغذا با مرغآشپزباشیشور و شیرینکنتاکی مرغ تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است