Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:53

همبرگر قارچ

همبرگر قارچ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر 

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز خرد کرده از هر کدام یک چهارم پیمانه

آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

قارچ ریز خرد کرده ۱۰۰ گرم

روغن ۵ قاشق سوپخوری

نان همبرگر ۶ عدد

کاهو به میزان لازم

گوجه به میزان لازم

آشپزباشی - مریم عکاف

در ظرف مناسبی گوشت، پیاز، فلفل دلمه ای، آرد سوخاری، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید.

آن گاه قارچ را با دو قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

اکنون هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد گوشتی بردارید و کمی قارچ وسط آن بگذارید.

سپس گوشت را گرد کنید و با دست کمی آن را پهن کرده و به شکل همبرگر درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.

اینک نان همبرگر را برش بزنید، کاهو، گوجه و همبرگر را درونش بگذارید و ساندویچ را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیهمبرگرآشپزباشیشور و شیرینهمبرگر قارچروش تهیه همبرگر قارچدستور تهیه همبرگر قارچ تعداد بازديد: 167 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است