Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:42

خورش مرغ و آلو (آلو مسما)

خورش مرغ و آلو (آلو مسما)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش مرغ و آلو:

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

مرغ خرد كرده یك‌كیلو و 800 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

آلو برقانی 400 گرم

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

طرز تهیه خورش مرغ:

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

قدری نمك، فلفل و زردچوبه را روی مرغ بریزید و به میزان لازم آب به آن بیفزائید تا مرغ بپزد و آبش كشیده شود.

آن‌گاه آلوی خیسانده را همراه با 1 پیمانه آب  روی حرارت ملایم بپزید تا قدری نرم شود.

سپس شكر و زعفران را به آلو بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید.

حالا مخلوط آلو و زعفران را همراه با پیازداغ درون مرغ پخته بریزید و 01 دقیقه‌ی دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا جا بیفتد.

حالا خورش آلو مسما را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشتآشپزی شمالیآموزش خورشتطرز تهیه خورش مرغخورش مرغ و آلوخورش آلو مسماآلو مسما تعداد بازديد: 3685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است