Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:33

مرغ سوخاری با جو پرك | تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری با جو پرك | تهیه مرغ سوخاری

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مرغ سوخاری با جو پرک:

مواد لازم برای 20 تكه:

 شكر قهوهای  2 قاشق سوپخوری

جوی پرك دو سوم پیمانه

بادام زمینی بو داده و بینمك  یك دوم پیمانه

تخم گشنیز یك دوم قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری

فیلهی مرغ 250 گرم

آرد ساده به میزان لازم

تخم مرغ زده شده یك عدد

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آبلیمو یك چهارم پیمانه

 

 

 

طرز تهیه مرغ سوخاری با جو پرک

ابتدا شكر قهوهای، جو، بادام زمینی، تخم گشنیز و پوست لیمو را درون كاسهی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آنگاه آن را درون كاسهای بریزید. فیلههای مرغ را به تكههای كوچك ببرید، در آرد بغلتانید و به آرامی تكان دهید تا آردهای اضافی از مرغ جدا شود. سپس آنها را در تخم مرغ بغلتانید و بعد درون مخلوط جو فرو ببرید. پیش از سرو كردن تكههای مرغ را در روغن داغ سرخ كنید این غذا را با آبلیمو سرو كنید.

یادآوری1: میتوانید به جای فیله مرغ از فیلهی گوساله نیز استفاده كنید.

یادآوری2: اگر طعم شیرین را در این غذا نمی پسندید می‌توانید شكر قهوه‌ای را حذف كنید.

برچسب ها: مرغ سوخاریطرز تهیه مرغ سوخاریمرغ سوخاری با جو پرکپخت مرغ سوخاری تعداد بازديد: 8153 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است