Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:56

لوله کباب

لوله کباب

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز درشت.......................یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر تخم‌گشنیز  .........................به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله..........................500 گرم

روغن مایع..........................کمی

نان لواش......................به مقدار لازم

جعفری، تره، ریحان، پیازچه........................به مقدار لازم

روش‌تهیه

پیاز را رنده کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر تخم‌گشنیز را به پیاز اضافه کنید. گوشت را مخلوط کرده و کاملاً با دست ورز دهید یا با غذاساز مخلوط کنید. صفحه‌ی لوله کباب را روی منقل یا گاز قرار داده و کمی چرب کنید. مقداری از مایه را برداشته و لوله کنید بعد روی صفحه قرار داده و کباب کنید. بعد از سرخ شدن، همراه با نان لواش و سبزی لقمه کرده و گرم سرو کنید.

نکته:

- این دستور 5 گرم کربوهیدرات، 105 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 1430 کیلوکالری انرژی دارد.

ـ به مایه لوله کباب می‌توانید کمی تره یا جعفری خرد شده نیز اضافه کنید.

ـ لوله کباب را در تابه چرب شده نیز می‌توانید سرخ کنید.

ـ معمولاً این کباب از گوشت قلوه‌گاه چرب و مخلوط گوساله و گوسفند تهیه می‌شود و با ترشی سرو می‌شود(البته بهتر است گوشت دارای چربی کمتری باشد تا برای سلامتی مضر نباشد).

ـ کباب فوق را لقمه کباب هم می‌نامند به شرطی که بعد از کباب کردن یا سیخ کردن آن را همراه با مخلوطی از پیاز خلال شده، جعفری خرد شده و سماق و خیارشور خلال شده لای نان لواش بپیچید و این لقمه لذیذ را همراه گوجه‌فرنگی خرد شده نوش جان کنید.

برچسب ها: کبابانواع کبابلوله کبابطرز تهیه لوله کباب تعداد بازديد: 420 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است