Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:02

پاپیای مرغ (اسپانیایی)

پاپیای مرغ (اسپانیایی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

ساق مرغ بدون پوست 2 عدد

ماست 2  قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

برنج 1 پیمانه پر (150 گرم)

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط

سیر له کرده 2 حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 100 گرم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

کنسرو نخود فرنگی یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - نجمه درویش

در ظرف مناسب ساق‌های مرغ، ماست، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

آن‌گاه تکه‌های مرغ را به همراه مواد در ظرف نسوزی بچینید و روی آن را با فویل بپوشانید و بمدت 40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس فویل را برداشته و به‌مدت 5 - 10 دقیقه اجازه دهید مرغ طلایی شود.

حال برنج را جداگانه با زردچوبه بپزید و آبکش کنید.

اینک در تابه مناسبی پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و قارچ را با روغن زیتون حدود 4 دقیقه تفت دهید.

آنگاه با برنج مخلوط و در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با فویل بپوشانید و به‌مدت یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس مرغ را به همراه نخودفرنگی روی پاپیای بریزید.

یادآوری 

عطر و طعم این غذا به زعفران آن می‌باشد پس قابل حذف نمی‌باشد.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیغذای اسپانیاییشور و شیرینپاپیای مرغآشپزی اسپانیاییپاپیادستور تهیه پاپیای مرغروش تهیه پاپیای مرغ تعداد بازديد: 137 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است