Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 تیر 1399 - 14:50

کباب صربستان

کباب صربستان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 600 گرم

سوسیس خانگی چرخ کرده 300 گرم

نعنا و ریحان خرد کرده از هرکدام دو قاشق سوپخوری

پودر سیر یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلا 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد سوخاری 6 قاشق سوپخوری

روغن مایع جهت سرخ کردن 6 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم عکاف

گوشت و سوسیس را در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه نعنا، ریحان، پودرسیر، پنیر، نمک و فلفل را بیفزایید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.

حالا از مواد فراهم کرده هر بار به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کنید.

سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

برچسب ها: کبابگوشتغذای کبابیآشپزباشیشور و شیرینگوشت و مرغکباب صربستانکباب گوشت تعداد بازديد: 260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است