Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 18:31

فیله مرغ پسته ای

فیله مرغ پسته ای

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6-8 نفر

فیلۀ مرغ   900 گرم

سفیدۀ تخم مرغ   1 عدد

خلال پسته نیم کوب کرده  210 گرم

نمک و فلفل سفید    به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی   به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.سپس فیله های مزه دار کرده را به سفیدۀ همزده آغشته کنید و در پسته بغلتانید.

اینک فیله را در سینی فر چربکرده قرار دهید و به مدت 25-35 دقیقه با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

حالا فیله های پسته ای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سادهفیله مرغ پسته ایمرغ پسته ایمواد لازم برای تهیه مرغ پسته ایروش تهیه فیله مرغ پسته ای تعداد بازديد: 162 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است