Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:05

کممبر سوخاری

کممبر سوخاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پنیر کممبر....................... 1 عدد

آویشن .................یک‌دوم قاشق چای‌خوری

پودر سیر........................ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پانکو یا آرد سوخاری.................... 80 گرم

تخم مرغ................... 1 تا 2 عدد

آرد ....................40 گرم

روغن برای سر خ‌کردن................... به مقدار لازم

بادام هندی و بادام زمینی تست شده برای سرو................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

ابتدا کممبر را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش زده و در فریزر قرار دهید. در ظرفی پودر آویشن و پودر سیر را به پانکو یا آرد سوخاری افزوده و کنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا یک‌دست شوند. آرد را نیز در بشقابی ریخته و کنار بگذارید. کممبرهای سرد شده را ابتدا در آرد زده و سپس در تخم‌مرغ بغلتانید و در آخر در پودر سوخاری یا پانکو بزنید و در روغن داغ انداخته و سرخ کنید، در پایان با بادام هندی و بادام‌زمینی سرو نمایید.

نکته:

در صورت تمایل می توانید مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را دوبار انجام دهید تا لایه سوخاری روی پنیر بیش تر شود.

می‌توانید پنیرها را پس از پوشش دادن با پانکو در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کرده و در زمان مصرف آن‌ها را سرخ کنید.

برچسب ها: پیش غذاکممبر سوخاریطرز تهیه کممبر سوخاری تعداد بازديد: 654 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است