Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 11:50

گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری

shooroshirin

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گل کلم..................... 500 گرم

نمک.......... به میزان لازم

تخم مرغ همزده............ 2 عدد

زعفران حلکرده............... 1 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری.............. به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی............. به میزان لازم

 

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش:

روش تهیه

گل‌کلم را بشوئید و به تکه‌های مناسبی خرد کنید. آن‌گاه قدری آن را با آب و نمک بپزید و مراقب باشید نرم نشود (حدودا 5 دقیقه) در آبکش بریزید. حالا هر قطعه را در تخم‌مرغ، نمک و زعفران مخلوط کرده بغلتانید و سپس در آرد سوخاری. اینک در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. می‌توانید با انواع سس میل کنید.

 

خواص گل کلم

گل کلم متعلق به خانواده کلمیان است، که شامل بروکلی، کلم کالی و کلم برگ نیز می باشد. گل های روی گل کلم با فاصله ی نزدیکی کنار هم قرار گرفته اند و از جوانه های گل تشکیل شده اند که آنها به یک ساقه ی میانی وصل هستند. از طعم و نرمی گل سرخ آنها در برابر نور خورشید محافظت می شوند تا از تولید رنگدانه ی کلروفیل و بیش از اندازه رسیدن آن جلوگیری شود. زیستگاه گل کلم آسیا است، اما سالها بعد در منطقه ی مدیترانه، ترکیه و ایتالیا حدود 600 سال قبل از میلاد پدیدار شد. در اواسط قرن شانزدهم، گل کلم در فرانسه و اروپای شمالی نیز شناخته شد.امروزه هند، چین، ایتالیا، فرانسه و ایالات متحده تولیدکنندگان برتر گل کلم در سراسر جهان می باشند.

برچسب ها: گل کلمگل کلم سوخاریطرز تهیه گل کلم سوخاریخواص گل کلم تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است