Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:40

توپ‌های سوخاری تخم‌مرغ

توپ‌های سوخاری تخم‌مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 کوفته

سینه مرغ خرد کرده  500 گرم

پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری

سس خردل 1 قاشق چایخوری

سیر له کرده 2حبه

پیازچه خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل  یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

تخم بلدرچین12عدد

آرد سفید 1 پیمانه

تخم‌مرغ همزده2 عدد

آرد سوخاری 1 پیمانه    روغن  برای سرخ کردن به میزان لازم

آشپزباشی - مریم عکاف

سینه مرغ، پودر آویشن، سس خردل، سیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم شود، تخم بلدرچین ها را آبپز کنید و پوست بگیرید.

حالا مواد را 12 قسمت کنید. یک قسمت را برداشته و تخم بلدرچین را وسط آن بگذارید و گرد کنید.

سپس هر کدام از اسکاچ‌ها را در آرد سفید، بعد تخم‌مرغ و در  نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

برچسب ها: تخم مرغ سوخاریآشپزباشیتخم مرغشور و شیرینتوپ‌های سوخاری تخم‌مرغ تعداد بازديد: 145 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است