Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 13:09

دیپ ماست و سبزیجات

دیپ ماست و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

ماست یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

پنیر لبنه یا خامه‌ای یک‌چهارم پیمانه (60 گرم)

سس مایونز 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

پیازچه خرد کرده 4 عدد

نعنا خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

آویشن یک‌چهارم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم 

سبزیجات مورد استفاده

جهت سرو دیپ ماست

هویج خلالی خرد کرده

کلم بروکلی خرد کرده

خیار خلالی خرد کرده

ساقه کرفس خرد کرده

گوجه گیلاسی به میزان دلخواه 

آشپزباشی - نجمه درویش

در ظرف مناسبی ماست، پنیر لبنه و سس مایونز را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه سیر را اضافه کنید.

سپس پیازچه، نعنا خشک، آویشن، آبلیمو، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط نمایید.

حالا دیپ را به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و به همراه سبزیجات سرو نمایید.

یادآوری

* در صورت تمایل می‌توان کلم بروکلی، هویج، ساقه کرفس را بخار پز کرد و در کنار دیپ سرو کرد.

* می‌توانید از ریحان خشک نیز در این دیپ استفاده نمایید.

* به‌جای سیر می‌توان از پودر سیر استفاده کرد.

* می‌توان از فلفل دلمه‌ای رنگی، گل کلم نیز برای سرو دیپ استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیدیپ ماستدیپآشپزباشیشور و شیریندیپ ماست و سبزیجاتدیپ سبزیجاتدستور تهیه دیپ ماست و سبزیجاتروش تهیه دیپ تعداد بازديد: 61 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دیپ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است