Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 01:46

قارچ‌سوخاري بـا پـنـير

قارچ‌سوخاري بـا پـنـير

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

تخم‌مرغ همزده........... 3 عدد

پودر سوخاري ...........4 پيمانه

پنير پارمسان رنده كرده............... 1 پيمانه

پيازچه‌ي خرد كرده..................يك‌سوم پيمانه

نمك و فلفل ...............به ميزان لازم

قارچ ............ 400 گرم

روغن مخصوص سرخ كردني............ به ميزان لازم

پيازچه ...................براي تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درويش :

روش‌تهیه

تخم‌مرغها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه پودر سوخاري، پنير پارمسان، پيازچه، نمك و فلفل را در بشقاب ديگري بريزيد و با هم مخلوط كنيد. سپس قارچها را ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و دوباره آنها را ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و كنار بگذاريد. حال روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق داغ كنيد. اكنون قارچها را در روغن فراوان سرخ كنيد و بعد روي هوله‌ي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. اينك قارچها را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و با پيازچه بيارائيد.

 

 

خواص قارچ

قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می‌توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ‌ها وجود دارد.

تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است